کمیته انضباطی

كمیته انضباطی: در راستای دستیابی به اهداف عالی علمی وفرهنگی در محیطی سالم وهمچنین فراهم نمودن فضایی آرام برای دانش پژوهان گرامی به جهت شكوفا نمودن استعداد های جوانان طالب علم میهن اسلامیمان، كمیته انضباطی دانشگاه به منظور صیانت ازحریم دانشجو و دانشگاه وظیفه رسیدگی به تخلفات (آموزشی و اخلاقی) دانشجویان را در چارچوب قوانین و مقررات مدون انضباطی دانشگاه به عهده دارد. حال برای آشنایی با عملكرد كمیته انضباطی دانشگاه به شرح فعالیت آن می پردازیم: تخلفات اشاره شده در آیین نامه انضباطی انواع گوناگون دارد كه در این جا فقط به دو نوع (( اخلاقی وآموزشی )) آن به طور گذرا اشاره  می نماییم تخلفات آموزشی و تنبیهات متناظر عبارتند از:

تخلف: استفاده از یادداشت (نت) تقلب در جلسه امتحان (جزوه،  كتاب و ......)، تنبیه: نمره 25/ 0 در درس مربوط، تخلف:استفاده از تلفن همراه یا دستگاه mp3 player،  تنبیه: نمره  25/ 0 در درس مربوط، تخلف:جایگزینی فرد دیگری به جای خود در جلسه امتحان تنبیه: امتحان دهنده از (فرد جایگزین)(كسی كه به جای دیگری در جلسه امتحان حاضر شده است‌) ‌یك نیمسال از تحصیل محروم خواهد شد و كسی كه دیگری را به جای خود در جلسه امتحان فرستاده است علاوه بر نمره  25/ 0  یك نیمسال هم ا ز تحصیل محروم خواهد شد . (( البته در مواردی كه امتحان دهنده غیر دانشجو (از دانشگاههای دیگر و یا خارج از دانشگاه) می باشد مراتب به مراجع قضایی ارجاع داده می شود.))، تخلف:مخدوش نمودن مشخصات دانشجو بر روی پاسخنامه به جهت عدم شناسایی امتحان دهنده تنبیه: نمره  25/ 0 در درس مربوط.

تخلفات اخلاقی و تنبیهات متناظر عبارتند از : تخلف: دستگیری خارج از دانشگاه توسط نیروی انتظامی ( اداره مبارزه با مفاسد اخلاقی و قوه قضائیه و…) تنبیه: با توجه به نوع تخلف و شدت آن از توبیخ كتبی تا محروم از تحصیل قابل تغییر است، تخلف:گزارش حراست و دفتر فرهنگ اسلامی ( درگیری ونزاع وایجاد مزاحمت وعدم رعایت شئونات اسلامی) تنبیه: از توبیخ كتبی تا محروم از تحصیل قابل تغییر است.

تذكر : تنبیهات در نظر گرفته شده در آیین نامه انضباطی دانشگاه با توجه به تعدد تخلفات مطابق با نوع و تكرار تخلف قابل تغییربوده و تشدید می گردد  و به عنوان سابقه در پرونده دانشجوی خاطی ضبط و ثبت می گردد كه طبیعتاً تبعاتی را برای وی در بر خواهد داشت. بویژه در هنگام استخدام وی و پاسخگویی به استعلامات مربوطه.