راهپيمايي 13 آبان 95

13 آبان ماه در تاريخ ايران یادآور حوادث مهمی است که برای درک مسیر پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی نیازمند تبیین و روشنگری بیشتری است. تقارن تاریخی تبعید امام خمینی (ره) به علت حق‌گویی و ایستادگی مقابل فساد و استبداد رژیم طاغوت و در امتداد نهضت پربرکت ایشان، شهادت دانش‌آموزان ایرانی در 13 آبان سال 1357 در راه بیان خواسته‌های برحق ملت ایران نشان داد که استبداد و ظلم، ضددانش و آگاهی است و دانش برخاسته از ایمان استبداد را به عجز می‌کشاند و دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در سال 1358 با تکمیل این راه پرافتخار نشان دادند که دانش، بینش و ایمان انقلابی می‌تواند بزرگترین استکبار را هم به زانو در آورد. در اين راستا دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي نيز همراه با ساير مردم در راهپيمايي روز 13 آبان شركت نمودند.